Verzending

Voor België: zodra we jouw betaling hebben ontvangen, wordt jouw pakje verzendklaar gemaakt. Binnen de 1 tot 2 werkdagen na ontvangst van jouw betaling versturen we je pakje, met behulp van Bpost. Je ontvangt van Snoezepoes meteen een e-mail met daarin een tracking code,  waarmee je het pakje kan volgen en eventueel kan ingrijpen in het leverproces.

Wij verzenden enkel via track and trace code!

Bij de methode ‘aan huis geleverd’: het pakje wordt door de postbode aan huis afgeleverd, normaal binnen de 24u na verzending. Indien je niet aanwezig bent op het tijdstip van deze aflevering, ontvang je een schriftelijke kennisgeving in de brievenbus en wordt het pakket de dag nadien een tweede maal aangeboden. Indien je ook bij de tweede aanbieding niet aanwezig bent, wordt het pakje bewaard in de dichtstbijzijnde Bpost-depot en kan je je pakket aan de hand van de trackingcode afhalen.

Als je wil, kan je natuurlijk ook altijd je werkadres of het adres van een buur of vriend ingeven.

 

Bij de methode ‘afhaalpunt’: het pakje kan normaal binnen de 24u na verzending opgehaald worden in het door de klant gekozen postpunt. Het pakje blijft max. 14 dagen ter beschikking in het door de klant gekozen postpunt. Daarna wordt het terug opgestuurd naar Snoezepoes. Eventuele extra kosten zullen doorgerekend worden aan de klant.

 

Snoezepoes kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vertragingen opgelopen bij de verzending door Bpost. Overeenkomstig de wet “kopen op afstand” bedraagt de maximale levertijd dertig dagen, tenzij anders overeengekomen.

Indien deze leveringsperiode niet haalbaar is, dient Snoezepoes de Koper hiervan tijdig te verwittigen en heeft de Koper het recht de bestelling te annuleren, zonder bijkomende kosten. Eventueel reeds betaalde bedragen worden in dat geval binnen de dertig dagen terugbetaald.

 

 

Artikelen besteld via deze webwinkel worden geleverd in België en Nederland.

 

De levering gebeurt door Bpost. De verzendkosten zijn reeds opgenomen in artikel 2: Prijs.

 

Tenzij anders overeengekomen of uitdrukkelijk anders bepaald, worden de goederen aan de woonplaats van de Klant geleverd binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling.

 

Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moeten door de Klant onverwijld worden gemeld aan Snoezepoes.

 

Het risico wegens verlies of beschadiging gaat over op de Klant vanaf hij (of een door hem aangewezen derde partij, die niet de vervoerder is) de goederen fysiek in bezit heeft gekregen. Het risico gaat echter al over op de Klant bij levering aan de vervoerder, als de vervoerder van de Klant de opdracht heeft gekregen de goederen te vervoeren en deze keuze niet door Snoezepoes was geboden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »