Op zoek naar een leuk cadeau maar laat je de persoon liever zelf kiezen? Kies voor onze cadeaubon!

Geen producten gevonden...

Op zoek naar een leuk geschenk maar kan je zelf niet kiezen? Of misschien ken je de maat of smaak van de gelukkige niet echt? Dan kan een cadeaubon het ideale geschenk zijn! Kies voor één van de volgende cadeaubons. 

Wij verpakken deze in een leuke verpakking en zo is deze meteen klaar om cadeau te geven. Je kan er voor kiezen om de bon naar je thuis op te sturen of meteen naar de gelukkige zelf! Wanneer het zeer snel moet gaan, kunnen we de geschenkbon ook via e-mail versturen. Stuur dan gerust een mailtje naar [email protected]

Kan je het gewenste bedrag niet vinden? Combineer dan gerust verschillende cadeaubons. We maken er dan 1 gezamelijke bon van. 

Schrijf bij de opmerkingen bij het afrekenen of we de cadeaubons mogen combineren tot 1 bon of je ze liever apart hebt. Schrijf er ook gerust het (e-mail)adres van de gelukkige bij, dan versturen we het meteen naar de geluksvogel.

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »